Verleden, heden en toekomst


Tineke: ‘Deze kaart ontvang je rond de 20e augustus, de dag waarop je na 15 jaar stopt met bloggen. Jammer, maar het is tijd voor je andere passie: straatfotografie. De inhoud van deze envelop bestaat uit 2 delen: een herinnering aan je blogtijd en een envelopje dat naar de toekomst verwijst. We gaan je vast nog tegenkomen.’

Op de voorkant van het blikje, dat een blikvanger is, zie je de Friese merklap 1786 die door de moeder van Tineke is geborduurd. Misschien herinner jij je nog de speurtocht naar de Friese merklap uit de Douwe Egberts reclame met Doutzen Kroes?


De achterkant van het doosje met afbeeldingen van mangeldoeken.


… en daar zit ze dan nog steeds op de schommel als klein meisje. Misschien wel mijn meest herkenbare foto van mijn blog. De blog met het meisje op de schommel zoals ik zo vaak hoor. Het kleine meisje wilde toen niet op de foto en dat is vandaag de dag nog steeds zo. Ze staat liever zelf achter de camera! Op de voorgrond ligt een rood bolletje merkgaren en op de binnenkant van de deksel zie je een afbeelding van een mangeldoek! Het blikje mag nu gesloten worden om de herinneringen aan mijn blog te bewaren en af en toe geopend worden om de gedachten aan mijn blog levend te houden! Diep ontroerd ben ik door dit cadeautje Tineke! Dank je wel!


Tineke kijkt vooruit. Zij weet dat ik graag meer tijd wil vrijmaken voor straatfotografie en dat heeft Tineke prachtig weergegeven door middel van een envelop die een verwijzing maakt naar de toekomst. Inmiddels ben ik te vinden op Instagram met mijn straatfotografie.

Tineke is vandaag jarig en via deze weg wil ik haar van harte feliciteren, een heel mooie dag wensen en een prachtig nieuw creatief jaar!

6 gedachten over “Verleden, heden en toekomst

 1. Ben er even stil van…….maar gelukkig hebben we face-book nog en zal je foto avonturen graag blijven volgen. Hartelijk bedankt voor al die jaren !!

 2. Wat een geweldig cadeau!!!

  Tineke gefeliciteerd met je verjaardag en een gezellige dag ondanks de covid.

  groetjes, Truus uit Drenthe

 3. Wat ontzettend leuk die foto’s. Hier kan je naar blijven kijken.
  Ik heb laatst al mijn jeugd foto’s ingescand en ben nog bezig.

  Leuk dat we van de foto’s kunnen blijven genieten op instagram.
  Ik ga volgen 😀

 4. @Melanie, goed dat jij je jeugdfoto’s gaat inscannen. Helaas heb ik zelf maar weinig foto’s uit mijn jeugd.

  Leuk dat je mij gaat volgen op Instagram!

 5. Ik ben blij dat je ons meeneemt in dit speciale moment. Het is mooi om te zien hoe je terugkijkt op je blogtijd met al die mooie herinneringen. En wat fijn dat je nu je passie voor straatfotografie kunt volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *