Dessins en motieven


Marieke Staalsmid: ‘”Uren” kan ik kijken naar alle dessins en motieven op de foto op de voorkant! De jasjes, spencer, behang, panty, stropdas, rokken, schoenen, heerlijk. Vooral op deze manier gecombineerd. Geen idee waar en wanneer deze foto is gemaakt.’

Ik ben een zoektocht begonnen op internet en vond de gegevens die bij de foto horen. In 2012 maakte Martin Parr bovenstaande foto van de familie Perry, van links naar rechts: Florence Perry (1992-), Philippa Perry (1957-) psychotherapeut en auteur, Grayson Perry (1960-) artiest.


In het voorjaar stuurde Marieke een prachtige rokjeskaart. Van de afbeelding heeft ze een postzegel laten maken zoals je hierboven ziet. Erg mooi! Vorige maand viel een schitterende naaimachinekaart op de deurmat met ook al zo’n mooie postzegel!

1 gedachte op “Dessins en motieven

  1. Er blift toch Textielpost bij je op de mat vallen Berthi !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *