Birdcage – Tilleke Schwarz


Een groot detail uit dit werk van Tilleke is gebruikt als illustratie door Novo Amor. Volgende liedjes komen binnenkort uit met details uit andere borduurwerken van Tilleke.

Singer-songwriter Ali Lacey uit Wales – artiestennaam Novo Amor – heeft in Nederland onder andere in Paradiso en Vredenburg opgetreden. Hij wil zijn nieuwe vinylplaat illustreren met borduurwerk van Tilleke Schwarz. Recent heeft hij zijn eerste single gelanceerd op de bekende sociale media en de komende maanden volgt er meer en omstreeks november de vinylplaat. Te zijner tijd komt er ook merchandise (tasje, T-shirt etc.), waarschijnlijk in 2021 als zijn internationale optredens (USA, AziĆ« etc.) weer door kunnen gaan. Wie weet loopt Tilleke volgend jaar in een T-shirt met haar werk erop. Men denkt er zelfs over om een borduurpatroontje te verstrekken zodat de fans dit op hun kleding kunnen borduren.

Hier kun je naar muziek van Novo Amor luisteren.

2 gedachten over “Birdcage – Tilleke Schwarz

  1. Wat leuk die samenwerking zo . Zo gaat Tilleke bekend worden bij een heel ander publiek en omgekeerd geldt dit natuurlijk ook voor de zanger

  2. Ja heel leuk.
    Ondertussen heeft Ali (Novo Amor) alweer een liedje (Opaline genaamd) gelanceerd op Facebook, Instagram, etc. en voor vanavond is een filmpje aangekondigd op Youtube.
    Zo komt een hele nieuwe groep in contact met merklap motieven. Met hulp van mijn nichtje staat mijn werk nu ook op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *