Kimono: Kyoto to Catwalk


De expositie Kimono: Kyoto to Catwalk in het Victoria and Albert Museum in Londen is door het coronavirus uitgesteld. Wel kun je via deze link vijf filmpjes bekijken over deze prachtige tentoonstelling.In 2009 was in de Kunsthal in Rotterdam een mooie expositie van kimono’s waarover je in dit bericht meer kunt lezen en in 2012 was er een kimonoshow op de Floriade. In 2015 zag ik de prachtige tentoonstelling Geisha in het Rijksmuseum Volkenkunde waar je hier meer over kunt lezen.

3 gedachten over “Kimono: Kyoto to Catwalk

  1. Wat een prachtige stoffen worden daarvoor gebruikt! Een feest om te zien.

  2. @Saskia Gijselhart, inderdaad schitterend, maar om in een kimono te wandelen lijkt me niet echt comfortabel.

  3. Om te dragen niet comfortabel. Een mooie kimono aan de muur lijkt me genieten.
    Prettig weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *