Haarmode


Het coronavirus was en is het onderwerp van gesprek. Verder viel me de laatste tijd op dat de kapper en daarmee onze haardracht veel aandacht kreeg in de media. Wat moesten we met de ‘uitgroei’ aan en wat te doen met ons ‘haarmodel’ dat steeds verder weg te zoeken was? Zelf aan de slag of op betere tijden hopen?

Tijdens de persconferentie van 6 mei vertelde premier Mark Rutte over de versoepeling van de coronamaatregelen: de kappers zouden weer mogen werken vanaf 11 mei, wel is het zo dat tussen klanten minimaal anderhalve meter afstand moet zijn en iedereen regelmatig hun handen moet blijven wassen. Er kon een afspraak gemaakt worden, wat ik dus ook deed. Ik moest nog wel geduld hebben, er hadden al zoveel mensen voor mij gebeld voor een afspraak en met de anderhalve meter maatregel konden er veel minder bezoekers tegelijk in de kapperszaak zijn. Na drie weken wachten, maakte ik een uitstapje naar de kapperssalon.

Bovenstaande foto maakte ik in januari 2020 in Amsterdam-West.

4 gedachten over “Haarmode

  1. Nu is het wachten op een foto van jouw coronakapsel en de foto van je “nieuwe hoofd”. Ik zelf wacht nog even………….

  2. Ik had meer geluk. Mijn kapper had de afspraken van de vaste klanten gewoon laten staan. Toevallig stond ik twee dagen na hervatting van het werk op de planning. Ik was blij dat het er weer af mocht…..

  3. @Tineke, voor even is het haar weer lekker kort!

    @Josefien, dat kwam mooi uit voor jou! Ik maak altijd pas een afspraak bij de kapper als ik vind dat het nodig is, vandaar dat ik een aantal weekjes moest wachten voordat ik aan de beurt was.

    @Mien, dat was lekker snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *