Collectie voor thuiswerkers


Prisma.

Hoewel de coronamaatregelen zijn versoepeld, werken de meeste mensen nog steeds vanuit huis. Hierbij passen we onze kledingstijl aan. Niemand gaat thuis in driedelig pak aan een tafel zitten, toch moeten we tijdens een Zoom-meeting er goed uitzien. De reden voor een Fins modemerk om een collectie te maken voor thuiswerkers. Chique van boven, maar comfortabel van onder.

Finnen staan natuurlijk al bekend om hun bijzondere kledingstijl. Mocht je er nog niet mee bekend zijn, er is zelfs een woord voor: Kalsarikännit. De betekenis is dronken worden op de bank in je ondergoed terwijl je geen enkele intentie hebt om er nog op uit te gaan. Dat heeft Prisma nu veranderd, het drinken wordt werken en je hebt de nieuwe collectie voor thuiswerkers te pakken.

Wat de invloed van kleding op ons brein is kun je hier lezen.

3 gedachten over “Collectie voor thuiswerkers

 1. Haha, wat grappig. Mijn dochter is ook een thuiswerker en die vertelde mij ook dat ze veel collega’s, managers en directeuren via beeldbellen in vergaderingen en overleggen ziet in vreemde outfits en op rare plekken, zelfs in bed!……zelf houdt ze er juist rekening mee dat zij en haar omgeving in beeld zo neutraal mogelijk zijn….het maakt toch een bepaalde indruk….

 2. Grappig gezicht zo half netjes half ondergoed.
  Wat deze hele covid toestand al niet te weeg brengt!.
  Goed weekend!
  groetjes, Truus uit Drenthe

 3. @Josefien, ik zou zelf eveneens op een ‘normale’ plek in ‘normale’ kleren in beeld willen komen. Maar wel leuk om die verschillen te zien. Sommige mensen gaan er gemakkelijk mee om en maakt het ze niets uit hoe ze in beeld komen.

  @Truus, er is een tijd vóór het coronavirus en een tijd erna. Het eerdere normale leven lijkt alweer zo lang geleden en nu moeten we gaan wennen aan een ander nieuw normaal leven. Het coronavirus heeft veel veranderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *