Digitale boekenkast


Phil Shaw maakt digitaal een boekenkast met titels van boeken die het verhaal vertellen van het coronavirus. Lees de titels van links naar rechts: The English patient had caught it on the beach. I should have stayed at home she said. Now she was in quarantine in the dark house of splendid isolation. Still hope springs eternal with a little bit of luck and personal hygiene. The corona book of horror stories must end soon. Always remember clean hands save lives and when in doubt don’t go out!

6 gedachten over “Digitale boekenkast

 1. Om mensen alert te houden in coronatijd heeft Vlisco posters ontworpen die aandacht vragen voor afstand houden handen wassen enz. Je kunt ze b.v. zien op de facebookpagina van Vlisco , maar op verzoek van lokale autoriteiten hangen ze ook levensgroot op billboards in grote Afrikaanse steden.
  In Afrika is het advies 1m. afstand te houden.

  In het Eindhovens Dagblad staat vandaag een artikel hierover

 2. @Mien B, dank je wel voor je reactie over Vlisco. Ik ben meteen op de website gaan kijken, wat een prachtige foto’s (en stoffen) trouwens op de startpagina van Vlisco. De corona posters vond ik op de site van het Eindhovens dagblad:
  https://www.ed.nl/helmond/vlisco-komt-met-kleurrijke-geheugensteuntjes~a5a2edc2/
  Gaaf. Ik had niet anders verwacht van de Vlisco ontwerpers………..
  Jammer dat Vlisco het zo moeilijk heeft en daar kwam de Corona crisis nog boven op. https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3181436/vlisco-sluit-7-weken-de-deuren-vraag-naar-stoffen-voor-afrika-sterk-afgenomen
  De fabricage van deze kleurrijke stoffen mag toch niet verloren gaan?

 3. @Mien B., ik heb de posters van Vlisco bekeken op Facebook. Ze springen door hun kleur en ontwerp er helemaal uit. Je kunt er gewoon niet omheen. Goed gedaan!

 4. @Tineke, dank je voor de links! Interessant om te lezen! Het coronavirus brengt veel teweeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *