Mode voorjaar 2020


Acne Studios


Isabel Marant

Met breien, haken en knopen gooi je hoge ogen dit voorjaar, schrijft Cécile Narinx in Volkskrant Magazine. Narinx: ‘Jurken, tops en tunieken die verraden dat er een heleboel werk in zit. Handwerk wel te verstaan, want bij het samenstellen van de collectie voor dit voorjaar blijkt de herwaardering voor textiele technieken enorm opgelaaid. Er kwamen simpele breisels voorbij zoals de spencer van Acne Studios, allerhande macramévormen, diverse haaktechnieken – het jurkje van Isabel Marant. Er was hardanger, guipure- en kloskant bij McQueen en Loewe. Vooral bij de laatstgenoemde twee huizen werd er geweldig mooi handwerk getoond van het knapste niveau. Bij Miu Miu werd er gebreid, gesmokt én gesierstikt: sommige jurken leken wel voorbeeldlapjes van de handwerkjuf. Een hele coole handwerkjuf, dat wel.’


Loewe


Miu Miu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *