Heel Nederland ruimt op en werkt in de tuin


Door de coronamaatregels zijn we aan huis gebonden. We hebben tijd om het huis op te ruimen of in de tuin te werken. Vervolgens gaan we met z’n allen massaal naar het milieustation om daar het afval in te leveren. Het huis opruimen heb ik een paar jaar geleden grondig gedaan, maar de tuin heeft elk voorjaar een grote schoonmaak nodig. Afgelopen week was het weer zover en het tuinafval was zoveel dat we noodgedwongen naar het milieustation moesten. Dat we niet de enigen waren, blijkt wel uit bovenstaande foto. Een lange rij auto’s zowel voor als achter ons. Uiteindelijk heeft het ons twee uur gekost.

Na twee maanden regen en zo’n vijf stormen is het prachtig lenteweer. We kunnen helaas niet op pad gaan, maar heb je een tuin of een balkon geniet dan buiten van de heerlijke voorjaarszon. Heb je geen van beiden, gooi dan een raam of een deur open en laat de zon en de warmte binnenkomen. Een mooi weekend en pas goed op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *