Postbode


Scholen, theaters, bioscopen, musea, cafés en restaurants zijn gesloten. Winkels gaan dicht en festivals worden afgelast in verband met het coronavirus. De meeste mensen zijn aan huis gebonden op een enkeling na: zoals bijvoorbeeld het medisch personeel dat keihard werkt én de postbode die we nog in de straat zien met hopelijk fijne post voor de mensen die het extra hard nodig hebben in deze bizarre tijd.

De foto maakte ik vorig jaar in de Oude Hoogstraat in Amsterdam.

2 gedachten over “Postbode

  1. Vorig jaar gemaakt?? Het geeft een indruk van járen geleden, misschien door de zwart/wit weergave?! Maar misschien ook omdat we niet meer hetzelfde naar de wereld kijken sinds Corona….

  2. @Josefien, grappig dat de foto bij jou een indruk geeft van jaren geleden. Misschien komt het ook doordat deze post.nl postbezorger met een fietskarretje zijn post bezorgd. Dit zie je eigenlijk niet meer, de postbode komt gewoon met de fiets en heeft de post in zijn fietstassen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *