Garderobe van papier


Stratis Tavlaridis heeft een garderobe gemaakt, maar niet van stof. De kunstenaar koos voor de techniek van het snijden van papier. Zijn shirts, vesten en zelfs ondergoed zijn allemaal van papier, met prachtig gedetailleerde patronen dat soms wel op weefwerk lijkt. Knap vakmanschap!


6 gedachten over “Garderobe van papier

  1. Dit doet me denken aan de de papieren ( de Medici) costuums van Isabelle De Borchgrave waar ik samen met Ine naar toe ben geweest .In 2014 waren die te zien in het museum in Breda. Het was een prachtige tentoonstelling waar je naar bleef kijken om alle details goed in je op te nemen. Ook heel mooi omlijst door muziek uit die tijd.

  2. Wat prachtig en heel bijzonder!!!
    Zonnige zondag!
    groetjes, Truus uit Drenthe

  3. @Truus, geniet van het zonnetje! Ideaal weer om in de tuin te werken, wat ik nu dus ook doe.

  4. Het doet me denken aan het naaiwerk van papier in de tijden van schaarste, op scholen en naaiopleidingen. Ik heb er diverse voorbeelden van en volgens mij ook wel eens over geschreven hier. Dat was al heel knap, maar dit is werkelijk buitengewoon…..heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *