Joanna Lumley stuurt ansichtkaarten


Joanna Lumley maakt reisprogramma’s waaronder de prachtige serie Silk Road. Onlangs vertelde ze aan Woman’s Weekly wat ze doet als ze lang van huis is om een programma op te nemen: ze belt haar man dan nooit op, maar stuurt hem ansichtkaarten. Ansichtkaarten! ‘Dat er nog een beroemdheid – een mens ├╝berhaupt! – op deze wereld is die contact houdt via ansichtkaarten, daar vrolijk je van op’, schrijft Aaf Brandt Corstius in haar column Aaf leest sterren in de Volkskrant. Joanna: ‘Het is moeilijk om mijn man, mijn huis en mijn katten achter te laten en het voelt altijd alsof het heel lang duurt, maar ik probeer de dingen niet te missen.’ De ansichtkaarten die ze tijdens het draaien in Cuba had gestuurd, zijn trouwens niet aangekomen, zegt Joanna erbij. Die gaat iemand vast heel gemeen op eBay zetten.

2 gedachten over “Joanna Lumley stuurt ansichtkaarten

  1. Hoi Berthi.
    Dank voor verhaaltje en foto,s over deze BBC serie. Zo ver als ik wist , heb ik ze allemaal gezien. Fantastisch Engels mens ! Heb er van genoten. Hartelijke groeten anneke landeweer-vahrenkamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *