3 gedachten over “Mijn beren

  1. Ach, zo schattig! De grote linkerbeer lijkt op mijn beer. Het was Sinterklaas die hem bij me bracht. Ik denk dat ik een jaar of 3 was. De beer bijna nog groter dan mijzelf. Hij heeft een (verkleurd) roze tongetje. Onze “oude” beren waren harde beren (een harde vulling), toch heb ik er veel mee geknuffeld. En hij is er nog steeds. Mijn man had een aapje.

  2. Oh wat leuk! Ze blijven altijd iets vertederends bij mij oproepen, met mijn eigengemaakte beer wordt nog steeds gespeeld. Voor sinterklaas hebben alle dochters een gehaakte beer gekregen en die wordt elk op een bij hun passende leeftijd gekoesterd.

  3. Altijd leuk! Toen mijn schoonmoeder overleed was er niemand van de familie die haar oude beer, die ze als kind had gekregen en toen voor haar ouders een kostbaar cadeau was, wilde meenemen. Dus staat ie nu al een tijdje bij mij. Ik koester in die beer ook wel haar herinnering aan het feit dat het voor haar ouders financieel niet altijd makkelijk was terwijl ze er toch alles aan deden om verjaardagen en Sinterklaas tot een feest te maken voor hun kinderen. Daar heeft ze altijd veel respect voor gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *