SMUK – Modemuseum Hasselt


Tineke: ‘Alweer geen kaarten van SMUK, behalve deze kaartflyer. Dus zelf een achterkant gestikt, en dat is de reden dat deze kaart pas bijna 1 week na tentoonstellingsbezoek wordt verzonden. Vooral het eerste deel van de tentoonstelling werd op aparte wijze gepresenteerd. Behang met laden, waarvan sommige open konden, rollen stof onder de tafels, scharen, spelden, centimeters op tafel naast (=onder) de modepoppen. Was de moeite waard.’


Het stiksel is helemaal in de kleur en stijl gedaan als de voorkant van de kaart! Plus, een toepasselijke kleurrijke postzegel. Mooi, Tineke!

De tentoonstelling SMUK. Decoratie in de mode: een show-off is te zien tot 1 juni 2020 in Modemuseum Hasselt in Belgiƫ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *