Korte broek


MaaikeW: ‘Op 28-11-2019 werd in Zuid-Afrika een doorbraak in golfwedstrijden zichtbaar: voor het eerst kon de traditionele lange broek in de kast blijven liggen bij het Alfred Dunhill Championship. “Grensverleggend” werd de beslissing genoemd door The European Tour, organisator. Voorlopig is een korte broek alleen toegestaan bij het Alfred Dunhill Championship en tijdens trainingsronden op de Europese Tour en de Amerikaanse PGA Tour. Reden voor het besluit: de temperatuurverwachtingen van 40 graden. Saillant detail: vrouwen mogen hun wedstrijd altijd in een korte broek spelen.’

3 gedachten over “Korte broek

  1. Geweldige kaart en herinnert mij aan de kaarten die mijn vader stuurde vanuit Engeland.
    Gezellige zondag
    groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *