8 gedachten over “Valentijnsdag 2020

 1. Leuk Berthi om al die oude foto’s weer eens voorbij te zien komen.
  Mijn bijdrage aan het Harten projekt was die engeltjes met de hartjes van IKsabelle Voutier.

 2. @Licia Huizer-Lindenberg, afgelopen zondag was ik in het Hartenkrat naar het notitieboekje aan het zoeken. Er kwamen fijne herinneringen naar boven en mooie en leuke attenties die allemaal zorgvuldig worden bewaard. Vandaag is het Valentijnsdag, een mooie gelegenheid om terug te blikken met het fraaie hart dat jij borduurde en als cadeautje naar mij kwam!

  In mijn notitieboekje las ik dat jij je had afgemeld voor de slotdag op 10 mei 2008. Ik vermoed dat jij op die dag een andere afspraak had. Vandaar dat je niet op de ’trapfoto’ staat.:
  http://berthi.textile-collection.nl/2008/05/12/zaterdag-10-mei/

 3. Prachtig geborduurd hart!
  Fijne Valentijnsdag voor jullie.
  Vandaag voor mij meer de verjaardag van mijn overleden vader….
  Gezellige dag
  groetjes, Truus uit Drenthe

 4. @Berthi ja het blijft altijd zijn verjaardag met fijne herinneringen ook al was hij nooit thuis in mijn jeugd.
  Pas op mijn 15e toen hij met pensioen ging, was hij thuis.
  Goed weekend
  groetjes Truus

 5. Het was zo leuk om terug te lezen en foto’s te kijken van 2008 op jouw blog. Wat een stapel reacties toen. Eigenlijk zou ik jouw blog vanaf het begin moeten gaan bekijken, in 2008 volgde ik jouw blogjes nog niet. Wij vierden Valentijnsdag in Maaseik met een concert van Bernard Degavre die een avondvullend programma liet zien en horen met liedjes van Moustaki. Geweldig, die man en zijn band verdienen meer aandacht. Geen kopie van Moustaki, maar chansons van Moustaki met een vleugje Degavre. En vandaag naar het modemuseum in Hasselt voor de tentoonstelling Smuk. Ook een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *