Slow Fashion


Tineke: ‘Dinsdag waren we naar Slow Fashion in Dordrecht. Mooie opstelling in het Dordrechts Museum en ook nog wat stukken in de stijlkamers van Simon van Gijn. Zoals de laatste tijd zo vaak waren er geen ansichtkaarten. Gelukkig laat de folder een paar mooie plaatjes zien. Even knutselen, (rode draad in de naaimachine voor Berthi) en dan kan er toch iets op de post.’


Een mooie eigengemaakte textielkaart die met een rode draad vastgenaaid is aan de folder die bij de expositie Slow Fashion hoort! Ik vind het een geweldig idee om op deze manier een kaart te maken, te versturen en te mogen ontvangen!

2 gedachten over “Slow Fashion

  1. Wie weet waar “de rode draad” oorspronkelijk vandaan komt ?

  2. Mooie tentoonstelling en heel interessant wat ik zo zie via delink.
    Geweldig om zo een kaart van te maken en te versturen!
    Goed weekend
    groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *