Rood autootje


Sinds ik het bericht Het rode autootje plaatste, let ik meer op rode auto’s. Ik heb de indruk dat ze tegenwoordig in de minderheid zijn; het zijn met name zwarte, grijze en witte auto’s die je op de weg ziet. Toch zag ik onlangs in Hoofddorp op zondagmorgen een mooi rood autootje voorbijkomen!

5 gedachten over “Rood autootje

 1. Inderdaad nauwelijks rode auto’s-hooguit een rood dak.
  Of het is een vrachtwagen…
  Gelukkig zelf geen grijs, witte of zwarte auto maar champagne kleur-een feestje nietwaar?!
  Gezellige avond
  groetjes, Truus uit Drenthe

 2. Prachtige foto, lijnen en kleurenspel en dan dat rode autootje !

 3. @Tineke, bijna een stilleven!:-)

  @MaaikeW, dank je.

  @Truus, wow, een champagne kleur! Daar moet je af en toe met een glas champagne op toosten!;-)

  @Mine B., het rode autootje knalt eruit! Ik vind het zelf ook wel wat hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *