Nieuwjaarsbrief 2020 gevonden


Hier lees je het verhaal over de nieuwjaarsbrieven, gisteren zag je de nieuwjaarsversjes en nu kwam op Facebook een gevonden nieuwjaarsbrief 2020 voorbij. Toeval? De nieuwjaarsbrief was op een parkeerplaats in Gasthuisberg (een wijk in Leuven, Belgiƫ) gevonden. De nieuwjaarsbrief van Claire is voor haar omie en opie. Gelukkig heeft de familie van Claire inmiddels het bericht op Facebook gelezen en komt de nieuwjaarsbrief alsnog bij de juiste personen.

2 gedachten over “Nieuwjaarsbrief 2020 gevonden

  1. Een aantal jaren krijgen wij ook een nieuw jaars brief van onze kleinkinderen.Het is zo geweldig ontroerend hoe ze die persoonlijk aan ons voorlezen.,Ik bewaard ze zuinig. Ze wonen in Leuven..Mooi om zo de geschiedenis van de nieuwjaars brieven te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *