Regenboogjurk van K3


MaaikeW: ‘Dit kaartje komt uit een fanbox van K3 (bestaat in 2019 20 jaar), toen de oude K3 werd vervangen door de verjongde versie ging alles met de afbeelding van Karen, Kristel en Josje in de uitverkoop. Ik kocht toen ook het spel “Wat heb ik aan?” waarbij met van die plaatjes die ook op autoruiten kunnen kleven de dames van K3 aangekleed kunnen worden. Dat spel wordt nog steeds gespeeld en de vriendinnen van Famke (16) spelen het nog steeds graag met Rixt (4) nadat Silke er eerder graag mee speelde, zo gaat het ook met het K3 textiel van nichtjes: als ze er te groot voor zijn wordt het doorgegeven, dus ook hier was een K3 dekbed en regenboogjurkje, misschien wel het meest verkochte item want ook in moedermaten verkrijgbaar.’

3 gedachten over “Regenboogjurk van K3

 1. Kleindochter was ook gek van K3 en ze is ook naar hun show geweest.
  Natuurlijk op de foto met haar idolen en stralen als een echte ster….heerlijk!
  En ook spullen van K3 gehad.
  Goed uiteinde en veel heil en zegen in het nieuwe jaar
  Gezellige dag morgen
  groetjes, Truus uit Drenthe

 2. @Truus, K3 blijft populair!
  Jij ook een mooie oudjaarsavond en een heel goed 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *