Handwerkwinkel


MaaikeW: ‘Gisteren zag ik haar op de fiets; de verkoopster van de handwerkwinkel waar ik vroeger borduurgaren kocht. Een oud geworden vrouwtje maar wat was ze vroeger ferm als andere klanten wat terug wilden brengen: een tegoedbon konden ze krijgen, geen geld terug want dat was de opdracht van de baas en daar hield ze zich aan, hoe bijzonder onvriendelijk het ook overkwam bij de betreffende klant en andere aanwezige klanten. Het zien van deze verkoopster leidde bij mij tot de vraag wat het is dat je bindt bij een winkel en wat maakt dat je verder gaat kijken al verkoopt je handwerkwinkel wat je nodig hebt: vriendelijkheid kost niets en andere winkels verkopen vergelijkbaar assortiment.’

Deze textielkaart komt van De Handwerk Boetiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *