Thierry Mugler – Couturissime


Tineke: ‘Gisteren (28 november 2019) was ik met mijn schoolvriendin naar Couturissime in de Kunsthal. We waren er al vroeg, het was heerlijk rustig. Wij hadden een timeslot van 10-12 binnenkomst en de drukte begon pas na 12 uur, maar viel erg mee. Ga jij nog? Deze tentoonstelling mag je eigenlijk niet misen. Zo mooi gedaan!’


Tineke: ‘Op kaart 1 is nog wat textiel te zien. Zo niet op kaart 2, de outfit is van… autobanden. Van hoed tot tas en laarsjes (hier niet te zien). De zalen zijn verrassend ingericht. Vooral de laatste zaal waar op de wanden vissen en kwallen rondzwommen en tussen de lianen vogels vlogen. Ook de outfits in deze zaal waren indrukwekkend. Ga je met OV in Rotterdam, plan dan met RET, de aanwijzing op het timeslot is niet helemaal juist.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *