Moeder konijn draagt een schort


MaaikeW: ‘Op de tentoonstelling van de schorten van Loes Schurer zijn ook poppenschortjes te zien en dat was mijn persoonlijke favoriet, net als de geborduurde schortjes. In 2018 heeft Loes Schurer-de Haan besloten haar collectie schorten bestaande uit 2000 schorten, over te dragen aan Museum Dokkum. Uit deze collectie zijn 100 schorten uitgekozen voor een tentoonstelling, de medewerkers zelf zijn voor de tentoonstelling ook voorzien van een fraai schort. In de media is ruim aandacht besteed aan deze tentoonstelling, van artikelen in de Leeuwarder Courant tot het Friesch Dagblad en media op textielgebied. Op textielpostgebied vond ik drie kaartjes met schorten, op dit kaartje draagt moeder konijn (Beatrix Potter) een schort.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *