4 gedachten over “Zaterdagdrukte in Maastricht

  1. “Over de hoofden lopen” heet dat, toch? Ik moet er niet aan denken, zelfs van het ernaar kijken krijg ik het al benauwd… Aan de andere kant: al deze mensen gaan wel naar een “fysieke” winkel, zoals dat tegenwoordig heet, en dat is weer goed voor de winkeliers.
    Groeten van Digna

  2. Hahahaha, één dagje in Maastricht en dan pik je er feilloos de lelijkste winkelstraat van Maastricht uit om te fotograferen! Met een ‘lelijke’ winkelstraat bedoel ik een straat met alleen maar winkels van de grote ketens (Hema, Hudson Bay, Ici Paris, Douglas,Vodafone, miss Etam om er maar een paar te noemen) waardoor je als wandelaar niet meer weet of je nou door een winkelstraat loopt in Groningen, Utrecht, Eindhoven of Maastricht. Ik hoop dat je in de loop van de dag ook nog wat mooiere plekjes in Maastricht hebt gezien. En mocht dat niet het geval zijn dan moet je voor straf nog een dagje terug voor een rondleiding langs mooiere plekjes in Maastricht

  3. @Digna, zo is het. Ik moet er niet aan denken dat we op een gegeven moment alleen nog maar online kunnen bestellen.

    @Maria, het zijn de grote ketens die de hoge huurprijzen kunnen betalen in dé winkelstraat van een stad. Vandaar dat het beeld in elke grote stad nagenoeg hetzelfde is. Met deze foto wilde ik alleen de drukte laten zien, die ook nodig is voor de winkeliers maar de leukste winkeltjes vind je altijd net buiten de kern van het centrum waar ik dus ook ben geweest. Enne… een dagje Maastricht is en blijft leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *