Quiltgroep Quiltessence


Na een korte inleiding door wethouder Biemans in het gemeentehuis van Deurne werd vanmiddag de quilttentoonstelling op een ludieke wijze door Ineke officieel geopend. Tot en met 29 november 2019 worden er quilts van de quiltgroep Quiltessence tentoongesteld.Op de tentoonstelling zijn diverse werken waaronder quilts van MienB. te bewonderen. Op de foto zie je Mien naast een kimono staan die van haar hand is. Ook de zeer fraaie quilt Vlisco op de catwalk ontbreekt niet.

Voor mijn eerste kennismaking met het werk van MienB. moeten we teruggaan naar 2006. In de Brouwerij van Asten werden 25 prachtige quilts tentoongesteld: “vrije werken naar Ton Schulten”. Het werk van MienB. dat je in dit bericht ziet is nu wederom te zien in Deurne. Zeer de moeite waard!

4 gedachten over “Quiltgroep Quiltessence

  1. Wat leuk om die oude berichtjes te lezen! Ja, ik word ook zo vrolijk van de Vlisco-quilts van Mien! Wat een voorrecht om jullie tot mijn vrienden te mogen rekenen!

  2. @Saskia Gijselhart, het was ontzettend leuk om jullie allemaal gisteren gezien en gesproken te hebben!

  3. Weer een dag met een gouden randje En het is maar goed dat ik nog terug kan gaan….we hebben zo moeten buurten dat het bekijken tekort schoot.
    ’t is neet te geluive……

  4. @Ine,… en het fotograferen werd een beetje vergeten. Je ziet het aan bovenstaande foto’s die niet echt geweldig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *