Vlisco op de catwalk


Tot en met 29 november 2019 worden er quilts tentoongesteld in het Gemeentehuis Deurne van de quiltgroep Quiltessence die uit zeven dames bestaat. MienB. zal onder andere haar quilt Vlisco op de catwalk tentoonstellen.


Ooit zag MienB. op internet een plaatje van een dame, vervolgens tekende ze een patroon met het idee dit zou leuk zijn om te maken van mijn verzameling Vlisco-stoffen. Iedere dame heeft een andere Vlisco-jurk aan. En nog zijn niet alle verschillende lappen gebruikt die MienB. in haar verzameling heeft. Toen zij de dames aan het maken was kwam ze ook de lap tegen die ze verwerkte in de achterkant.


7 gedachten over “Vlisco op de catwalk

 1. Wat een prachtig kunstwerk deze quilt. Wat een precisiewerk om dit te maken! Maar wat moet het leuk geweest zijn om onder je handen al die dames van de catwalk in Vlisco stof tot “leven” zien te komen.
  Bravo Mien!

 2. Prachtige quilt met deze stoffen!
  En deze dames in de quilt horen in deze kleurige stoffen.
  Knap om zo een quilt te kunnen ontwerpen.
  Goed weekend
  groetjes, Truus uit Drenthe

 3. Mooi, en wat een leuk ontwerp met al die kleurige dames. Je wordt er vrolijk van!

 4. Ik ben helemaal weg van de Vlisco-quilts van MienB. Kleur, fleur, vrolijkheid, alles bij elkaar! Schitterend!

 5. Dag Mien, sinds vanmiddag heb ik ook vlisco stofjes ,erg mooi. Ik heb de quilt van de Afrikaanse gezien erg mooi. Nou is mijn vraag hoe groot heb je blokjes gemaakt. Groetjes van Rita en ik hoor graag van je.

 6. Dag Rita, Berthi gaf me door dat jij had gereageerd op de quilt “Vlisco op de catwalk”. De blokjes zijn 15 x 15 cm. Als je mij je postadres mailt stuur ik je wel het patroon dat heb ik uitgewerkt op papier.
  mien.patch@ziggo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *