La corniche des chapeaux – Marseille


De laatste zomerdag – morgen begint de meteorologische herfst – van 2019 gaat een zeer warme tropische dag worden met veel zon. Voor mij een beetje té warm en té veel zon waardoor ik de schaduw zal opzoeken. In Marseille hebben ze een mooie oplossing bedacht voor een schaduwplek zonder het uitzicht verloren te laten gaan. Langs de boulevard staan banken die je uitnodigingen voor een pauze, maar waar het zeker erg warm zal zijn in de volle zon. Victor Vieillard had de oplossing. Hij bedacht fraaie kleurrijke hoeden en petten waar je onder kunt gaan zitten, zowel overdag als ’s avonds.

4 gedachten over “La corniche des chapeaux – Marseille

  1. @Tineke, jammer dat Marseille niet naast de deur is, het idee is super. De hoeden en petten mogen ook best ergens in Nederland komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *