14 jaar bloggen


Feest vandaag, mijn blog bestaat 14 jaar! Wat vliegt de tijd. In 14 jaar tijd is er door mij en de gastbloggers een prachtig archief opgebouwd. Over veel thema’s is er al geschreven, maar nog regelmatig komen nieuwe onderwerpen aan bod. Handwerk/textiel in de breedste zin van het woord is onuitputtelijk. Daarbij maak ik zo af en toe een uitstapje naar een ander item dat mij aanspreekt. Zo probeer ik dit blog interessant te houden voor de lezer. Hierbij wil ik dan ook de lezers hartelijk danken voor de belangstelling en interesse in de onderwerpen die ik aanboor.


Niet alleen mijn blog is vandaag jarig, ook Tineke viert haar verjaardag die deze schitterende kaart maakte voor mijn 14e blogverjaardag. Tineke, bij deze van harte gefeliciteerd en op naar een prachtig nieuw levensjaar!


9 gedachten over “14 jaar bloggen

 1. Gefeliciteerd Berthi en Tineke, wat vliegt de tijd al doet elk levensjaar er toe.

 2. Berthi GEFELICITEERD met je blogverjaardag ! Ik geniet al jaren van je blogjes met al die diverse onderwerpen en daarbij je mooie foto’s .

 3. Wat leuk! Ik ben, zoals je weet, ook al heel wat jaren present. Ik hoop dat je nog een tijdje door gaat. En wat een leuke kaart van Tineke. Gefeliciteerd, allebei!

 4. Allebei gefeliciteerd met een verjaardag want dat is 14 jaar bloggen toch ook.
  Berthi ik wens je nog vele blogjaren want ik geniet er steeds van en vaak leer ik ook hiervan.
  Zonnige dag
  groetjes, Truus uit Drenthe

 5. Dat is een felicitatie waard!!
  Jouw blog was een van de eersten die ik ontdekte en ook een van de eersten waarop ik ging reageren. Zoveel moois is er in die jaren voorbij gekomen. Met veel plezier denk ik terug naar het Hartenproject en de tentoonstelling in de Witte Dame…dat werd voor mij het begin van vele uitstapjes op textielgebied. Vaak had jij me al op een idee gebracht door erover te schrijven.
  Je blog verbindt en inspireert mensen 🙂

 6. Tineke, jouw naam komt hier regelmatig voorbij.
  Ik wens je van harte proficiat en een inspirerend nieuw jaar.

 7. @Ine, met veel plezier denk ik terug aan al die mooie blogprojecten. Het lijkt al zo lang geleden… dit komt wellicht doordat er in de loop der jaren zoveel bij is gekomen op internet. Het Hartenproject was wel heel bijzonder en Textielpost eveneens, beide projecten kregen een expositie. Toch best wel bijzonder.

 8. Berthi,
  PROFICIAT !!!!!
  Wat vliegt de tijd !!!!
  Al 14 jaar je blog !!!!
  En zoveel interessante onderwerpen !!!!
  Nog vele blogjaren gewenst !!!!!
  Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *