Post van Izaline


Op één van de Amsterdamse grachten kwam de vierjarige Izaline naar mij toegelopen, ze had post voor mij. Een aandenken aan de Pride. De envelop moest ik openmaken want daar zat ook nog iets in.

Voordat Izaline naar buiten ging wilde ze eerst post maken voor de mensen. Het was haar eigen idee, vertelde de papa van Izaline. Bijzonder hoor om op vierjarige leeftijd al zo’n mooie gedachte te hebben!


2 gedachten over “Post van Izaline

  1. Wat schattig! En wat zal ze dat gaaf vinden dat haar gedecoreerde envelop + tekening nu op internet staat!
    Dus Berthi, we kunnen weer mooie straatfoto’s verwachten?

  2. Erg leuk! Vierjarigen hebben volgens mij een positief gevoel bij ‘post’. Mijn kleinzoon van vier wil ook altijd graag iets voor hém uit de brievenbus halen en denkt dat ik alle post altijd leuk vind……ik probeer er dan maar blij bij te kijken…..tegen de tijd dat hij volwassen is is een brievenbus misschien wel verleden tijd…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *