Wisselend bewolkt en enkele (onweers)buien

KNMI: In de ochtend komen vooral in de kustprovincies van tijd tot tijd buien voor, soms met onweer, hagel en windstoten rond 60 km/u. Elders wisselen zonnige perioden en stapelwolken elkaar af. Aan het einde van de ochtend en vooral ’s middags breiden de buien zich verder landinwaarts uit. De meeste buien komen in het noorden en westen voor. Vooral in het noordwesten kan lokaal veel regen vallen, mogelijk 20-30 mm. In de loop van de middag wordt het van het zuidwesten uit droger. De maximumtemperatuur varieert van 18°C in het westen tot lokaal 24°C in het oosten. De zuidwestelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.


Deze dames zijn goed voorbereid op het weer van vandaag! Afbeelding: Ronald Hammega.

1 gedachte op “Wisselend bewolkt en enkele (onweers)buien

  1. Prachtig plaatje en blijkbaar gaan ze ook op vakantie.
    Gezellige avond
    groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *