Speldenkussens


MaaikeW: ‘Toen ik je de kaart met het speldenkussen met Engelse tekst stuurde, wist ik niet dat je deze al had. Ik schreef dat er veel verschillende speldenkussens zijn waarvan deze textielkaart een verscheidenheid toont, Het is leuk dat je een speldenkussen zo persoonlijk kunt maken of juist onderdeel van een huswif (een oprolbaar etui voor naaibenodigdheden zoals spelden en naalden) collectie. Het kan een klein handwerkje zijn maar al naar gelang de afwerking tijd vergen. En soms koester je een speldenkussen omdat hij van een dierbaar persoon komt of was, het staat niet vast waar het hart voor open staat.’

2 gedachten over “Speldenkussens

  1. Mooie verzameling van speldenkussens.
    Goed weekend
    groetjes, Truus uit Drenthe

  2. @Truus, een verzameling heb je voordat je er zelf erg in hebt! 🙂

    Een mooie zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *