Knitting


Tineke: ‘Vandaag (24 mei) kwamen we deze kaart tegen in Lourmarin. Niet echt een Franse kaart maar wel grappig mede in verband met het gele breiwerkje op het terras van Le Petit Café in Oppède Le Vieux. Volgens mij poseert meneer, het lijkt me onhandig breien zo. Lourmarin ligt aan de zuidkant van de bergketen, het is bochtig en er was ook nog een fietsrally met 2-persoons ligfietsen. Doodeng.’


Het gele breiwerkje op het terras van Le Petit Café in Oppède Le Vieux. De foto is gemaakt door Tineke.

De afbeelding van de breiende man op de textielkaart plaatste ik als een eerder op mijn blog, namelijk op 13 november 2006.

2 gedachten over “Knitting

  1. Prachtig plaatje! Foto’s met breiwerk vind ik altijd extra leuk……

  2. @Josefien, helaas zie je dit soort kaarten niet zo vaak. Ik ben dan ook erg blij met deze kaart waarvan ik de afbeelding al in 2006 plaatste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *