Miao


Mieke Gorter: ‘Deze vrolijke dames van de silk felt applicatie Miao groep past wel in je verzameling, denk ik zo.’

Mieke Gorter heeft onlangs een reis naar China gemaakt met een aantal dames. Op haar blog kun je een verslag lezen, aangevuld met mooie foto’s. Mieke maakt regelmatig een reis naar China. Heb jij belangstelling om met haar de wereld van de Miao te ontdekken, stuur haar dan een e- mail of bel haar. Het telefoonnummer vind je op de website.

3 gedachten over “Miao

  1. Onderweg denk ik er vaak aan om jou, Berthi een ansichtkaart te sturen, maar heel stiekem hoop ik natuurlijk dat jouw ansichtkaarten verzameling nog een keer tentoongesteld wordt. Het was toen zo leuk in de Kantfabriek !

  2. @Mieke Gorter, het was inderdaad een prachtige tentoonstelling in Museum de Kantfabriek. Heel speciaal om alle textielkaarten zo bij elkaar te zien en dat ze ook nog eens zodanig waren tentoongesteld dat ze leesbaar waren voor de bezoekers. Heel bijzonder! Inmiddels is de collectie textielkaarten alleen maar gegroeid en of ze nog eens worden tentoongesteld… ik weet het niet, maar het zou wel mooi zijn want er is belangstelling genoeg.

  3. Net de blog van Mieke bezocht. Wat een prachtige foto’s en wat een bijzondere mensen en gebieden in het voor mij zo onbekende China. Berthi, dank voor de link, want alhoewel ik soms even op de blog van Mieke langs ga (hij staat bij mijn favorieten) zit er soms wel een hele (te) lange tijd tussen de bezoekjes.
    Groetjes,
    Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *