Van vroeg tot laat – De voorstellingen van Teun Hocks


Vorige week woensdag bezocht ik de tentoonstelling Van vroeg tot laat – De voorstellingen van Teun Hocks in het Stedelijk Museum Breda. Je krijgt een prachtig overzicht van zijn vroege tot zijn latere werk te zien. Mijn voorkeur gaat uit naar zijn latere werken. Teun Hocks speelt bijna altijd de hoofdrol in zijn werken wat hij ontzettend goed doet. Hij schildert de achtergrond, maakt decors en neemt zelf plaats in de voorstelling om deze vervolgens vast te leggen op een zwart-wit foto die hij inkleurt met olieverf. Er is altijd iets humoristisch in zijn werken waardoor je de tentoonstelling met een glimlach zult verlaten!

Het werk dat ik van Teun Hocks laat zien, is helaas niet aanwezig op de tentoonstelling.

1 gedachte op “Van vroeg tot laat – De voorstellingen van Teun Hocks

  1. Dit werk van Teun Hocks past uitstekend op jouw textielblog!
    En die glimlach bij het verlaten van een tentoonstelling van Teun Hocks is helemaal waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *