Mijn visitekaartjes


Na het mooie verhaal van Josefien Sjoerds over visitekaartjes, laat ik nu mijn naamkaartjes zien. Sinds ik ze zelf heb, valt mijn oog altijd op dit soort kaartjes en tegenwoordig kom je erg mooie en creatieve voorbeelden tegen.

5 gedachten over “Mijn visitekaartjes

 1. Leuk Berthi!
  De twee middelste kaartjes heb ik van jou in het boek over het Amsterdamse Burgerweeshuis liggen.
  groetjes,Truus uit Drenthe

 2. n.a.l.v. deze verhalen maar weer eens in het doosje met visitekaartjes gaan zoeken.
  Ik heb 4 verschillende van jou..maar die 5e met de Blauwe Stoeltjes zit er niet bij…Bij welke gelegenheid heb je die uitgedeeldt ??
  zo kwam ik ook weer Jeanny Cobben tegen–Sanny de Zoete-steekjes en kruisjes-EricaUten-Soed Idee-Kunst en vliegwerk-Trijnie van Spanning en 3 mooie verschillende van Needless 4 All en notabene Restaurant Haesje Claes Amsterdam…. leuk toch !!

 3. @Licia Huizer Lindenberg, het visitekaartje was eigenlijk bedoeld voor het moment dat ik meer zou gaan fotograferen, want er staat alleen mijn Facebook vermeld aan de achterzijde. Inmiddels is mijn Facebook niet alleen fotografie, maar ook veel textiel. Al met al is dit kaartje een beetje achterhaald, maar de stoeltjes blijven leuk vind ik!

  De foto van de stoeltjes maakte ik in 2007:
  http://berthi.textile-collection.nl/2007/01/24/delfts_blauw/

 4. niet te geloven al weer 12 jaar geleden van je tochtje naar Delft. !!
  zelfs nog een commentaartje van Gerrie .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *