Boomerang kaarten in het rek


Boomerang kaarten in het rek kom je niet zo vaak meer tegen. Gelukkig spotte ik een exemplaar in het Cobra MuseumcafĂ© toen ik onlangs de expositie Kati Horna bezocht in het Cobra Museum. Nu vergat ik foto’s te maken, gelukkig had Tineke eveneens het plan om een bezoek te brengen aan dit museum zodat het toch nog goed kwam met de foto’s!


De leukste kaart uit het rek is wel die van Tweka!

4 gedachten over “Boomerang kaarten in het rek

  1. @MaaikeW, de kaart van Tweka springt er echt uit! Jij hebt deze kaart toch wel ontvangen die ik naar je stuurde?

  2. o leuk..ik ga binnenkort ( 5 april) ook naar het Cobra Museum (nog nooit geweest) ben benieuwd !!

  3. Berthi, ook een hele leuke voor mijn collectie! Ik heb ‘m ontvangen, staat te pronk in de kast, helemaal waar ik van houd deze kaart. De volgende textielkaart staat al geschreven voor je klaar, gisteren gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *