Pakje Kunst


Uit nieuwsgierigheid trok ik een Pakje Kunst uit een oude sigarettenautomaat. Het idee alleen al is enig en het is leuk om je te laten verrassen. Al eerder trok ik uit een No Smoking Machine een miniboekje met gedichten dat verpakt zat in een leeg sigarettendoosje.


Pakje Kunst is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Wat zit er nu in mijn Pakje Kunst


In mijn Pakje Kunst zit een miniprint – 9 x 6 cm – van een mixed media werk van Angelique Desiree. ‘Samen met Lou, het markante poppetje met het vierkante hoofdje, ben ik op een missie; Via mijn illustraties en producten licht in de wereld én op bepaalde thema’s te laten schijnen. Om zo te verlichten, te verzachten en te versterken’, schrijft Angelique Desiree op haar website. Mooi!

5 gedachten over “Pakje Kunst

 1. Erg leuk initiatief.
  Heb zo’n automaat ook ’n keer zien hangen en ook een pakje getrokken. Inhoud was niet zo mijn smaak, maar de volgende keer ga ik het weer doen.

 2. @Loesje, het verrassingselement is het leukste en natuurlijk kan het gebeuren dat je kunst trekt dat net niet jouw smaak is. Volgende keer beter. Ik ga het vast ook nog eens doen op een andere plaats.

 3. Hoi @Berthi, wat leuk dat je mijn pakje hebt getrokken en dat hier beschrijft!

  Pakje Kunst is echt een super initiatief! Altijd verrassend en zo leer je veel nieuw werk kennen.

  Hartelijke groet! Angelique Desiree

 4. Overigens zijn het geen schilderijtjes die ik maak, maar mixed media werken.
  Het is een combinatie van illustratie (het zwarte met houtskool), daarop leg ik een natuurlijk element, in dit geval een takje met bloemetje en daar maak ik een foto af die ik print. Jij hebt een miniprintje getrokken

 5. @Angelique Desiree, ik heb de tekst aangepast in mijn bovenstaand berichtje zodat het klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *