An elderly lady is up to no good – ‘geborduurde’ cover


HillyvH maakte me attent op de ‘geborduurde’ cover van het net verschenen boek An elderly lady is up to no good dat geschreven is door Helene Tursten.

Helene Tursten is een Zweedse schrijfster; geboren in Göteborg. Oorspronkelijk was Helene verpleegkundige en tandarts, maar ze begon met schrijven toen ze gedwongen door ziekte haar baan moest opgeven. Ze verwierf nationale en internationale bekendheid door haar thrillers rondom inspecteur Irene Huss. Verscheidene boeken over Irene Huss zijn verfilmd.

Op dit blog plaatste ik al eerder berichten over ‘geborduurde’ covers: hier, hier, hier, hier, hier en hier

3 gedachten over “An elderly lady is up to no good – ‘geborduurde’ cover

  1. Wat een mooie cover. Klein luguber detail: het doodshoofd met de naald en draad door het oog…………. Verder juist weer heel vrolijk met de kleur rood en harten aan de zijkanten. Als de kaft past bij de inhoud moet het een boek vol afwisseling zijn.
    Prettige zondag, Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *