Cyber Weekend – Black Friday en Cyber Monday


Cyber Weekend is van start gegaan: het weekend van Black Friday en Cyber Monday. Black Friday wint steeds meer terrein in Nederland. Bedrijven, winkeliers en horeca komen vaker met hoge kortingen. Deze keer doe ik mee aan deze actie en bied ik mijn boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam te koop aan voor een scherpe prijs; namelijk van € 27,50 voor € 9,50 – exclusief verzendkosten. Een mooi cadeautje voor jezelf of voor een ander. Deze aanbieding geldt tot en met maandag 26 november 2018, en … op is op!

Heb je interesse in deze mooie aanbieding, stuur me dan een berichtje via het contactformulier dat je rechtsboven op dit blog vindt.

3 gedachten over “Cyber Weekend – Black Friday en Cyber Monday

  1. Gisteren op het journaal zagen we onechte Black Friday aanbiedingen. Berthi, daar doe jij niet aan mee. Wat een koopje voor dit prachtige boek waar ik nog altijd zo blij mee ben. Ik kan het boek iedereen die van handwerken houdt (en dat hoeft echt niet per se merklappen of stoplappen te zijn) aanbevelen! Mijn boek kocht ik al toen het net uit was, ik had echt niet willen wachten………….
    Groetjes en prettig (waterkoud) weekend.
    Tineke

  2. @Ria, ik heb je een e-mail gestuurd.

    @Tineke, dank je voor de leuke reactie en jij ook een fijn weekend! Morgen minder regen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *