Sietske de Vries


MaaikeW: ‘Deze maand hebben jij en Peter alweer een jaar een nieuwe levensvervulling in de vorm van een kleindochter Nikki. Misschien kan ze al wat de baby op de voorkant kan, knap dat het vastgelegd is in ieder geval! Daar is het de fotografe ook meer om te doen geweest dan om het vastleggen van de kleding die dit kind draagt, is mijn aanname na bestudering van de mooie foto’s op haar website: de voorkeur gaat uit naar tuin- en landschapsfotografie. Berthi, als je goed kijkt naar het pyjamaatje zie je pilletjes van het gebruik, nog een aanwijzing dat het niet om de kleding ging omdat deze niet gedetailleerd in beeld is gebracht, maar alle aandacht naar het kind is gegaan, moeder is fotograaf? Het blijft een topfoto!’

De foto van Jacob is in 2007 gemaakt door Sietske de Vries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *