De president en het meisje


MaaikeW: ‘2000 boekomslagen tekende Dick Bruna, dit is de derde kaart (in dit bericht zie je de eerste twee kaarten) waarop textiel is gebruikt als uitdrukkingsvorm. Weer is te zien hoe Dick Bruna met louter twee hoeden een spanningsveld creëert zoals de titel van het boek “De president en het meisje” van Jan Brusse weergeeft. Deze kaart vond ik elders dan de eerste twee, of ik er nog een of meer vind is de vraag. Waarderen doe ik het wel: de boekomslagen laten meer zien van Dick Bruna’s tekeningen terwijl de rode draad ook wordt vastgehouden met weinig lijnen. Veel weergeven en daar houd ik van.’

Prachtige boekomslagen zijn het van Dick Bruna!

4 gedachten over “De president en het meisje

  1. Nou dit is wel een dubbele….(uitzending TV deze week over Trump en zn affaires)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *