BlogverjaardagOp 20 augustus 2005 ging ik met mijn blog van start en vandaag is het 20 augustus 2018. Deze blogjaren zijn voorbij gevlogen. Het zijn jaren die bomvol zaten met interessante en boeiende informatie. Het is allemaal terug te lezen in mijn archief. En zoals je wellicht in dit bericht hebt gelezen, wordt zowel mijn website als mijn blog gearchiveerd en duurzaam opgeslagen door de Koninklijke Bibliotheek. Zo blijven alle berichten bewaard!


Ik ga mijn blogverjaardag, plus het mooie nieuws van de Koninklijke Bibliotheek vieren met een geweldige aanbieding van mijn boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam. Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar. Tot en met 31 augustus 2018 is mijn boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam te koop voor € 10,00 – exclusief verzendkosten. Heb je interesse in deze mooie aanbieding, stuur me dan een berichtje via het contactformulier dat je rechtsboven op dit blog vindt. Na 31 augustus 2018 geldt weer de prijs € 27,50 – exclusief verzendkosten.

17 gedachten over “Blogverjaardag

 1. Gefeliciteerd met je feestje. Hoef je mooie boeken niet te winnen. Heb ze gelukkig in mijn bezit. Groetjes Elza.

 2. Van harte gefeliciteerd!
  Ik weet uit ervaring hoeveel tijd en energie er in zo’n blog zit.
  Om dat 13 jaar te willen doen, is een diepe buiging waard!
  Ik hoop dat we nog vele jaren mogen/kunnen meelezen en -kijken.

 3. Gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag! Het is een feest om je blogjes te lezen! Knap dat je het al die jaren volhoudt Hopelijk ga je nog lang door!
  het boek heb ik al

 4. Gefeliciteerd Berthi met het archiveren van je blog en website en al je geweldige blogverhalen waar ik veel van heb geleerd en van heb genoten.
  Het boek heb ik gelukkig al jaren in huis en geniet er nog regelmatig van…echt waar!
  Gezellige avond
  groetjes,Truus uit Drenthe

 5. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, hopelijk ga je nog lang door. Denk altij nog aan de harten tentoonstelling in eindhoven

 6. Tjee Berthi, zo lang al weer. Wat een tijd! Fantastisch gedaan, proficiat. ‘k Heb ook met veel plezier gastblogjes geschreven. En door die blogjes zie ik op internet foto’s van mezelf langs komen die altijd naar jou verwijzen. Heel grappig. Onlangs heb ik zelfs nog eens iets herlezen en zag toen dat er reacties aan waren toegevoegd die ik zelf nog nooit had gezien. Het blijft dus ook bezocht worden en nu dankzij de KB voor ‘de eeuwigheid’. Dar is toch een prachtig cadeau bij dit jubileum? Mijn complimenten! En, als je tijd hebt, kom eens langs…..

 7. Gefeliciteerd !Een knappe prestatie Berthi 13 jaren gezellige blogjes schrijven met veel interessante info en veel mooie foto’s. Bedankt Berthi en ga zo maar door!

 8. Van harte gefeliciteerd! Van mij mag je nog lang zo doorgaan. Lees je blog gtaag!

 9. Berthi, dat verdient een textielkaartje! Vanaf het eerste logje al vaste lezer, het boek vanaf het begin in huis. Wat heb je er veel werk aan gehad maar ik hoop ook heel veel plezier en geluk, ik heb in elk geval altijd met plezier meegelezen en textielkaartjes gezocht, gevonden en gestuurd.

 10. Berthi, wat een prestatie, zoveel jaar bloggen vanaf 20 augustus (mijn eigen verjaardag, nog een beetje ouder dan jouw blog) 2005.
  Gefeliciteerd!
  Er komt iets jouw kant op, maar dan zonder felicitatie, op moment van versturen had ik dit blogbericht nog niet gelezen……………..
  Groetjes, Tineke

 11. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Knap om dat zo lang vol te houden. Dank voor zoveel jaar informatie. Veel geleerd van jou.

 12. Hartelijk Gefeliciteerd met dit prachtig nieuws Berthi. Al die bloggen zijn een echte inspiratie bron voor veel andere mensen.. De merklapjes die gezamenlijk gemaakt werden, ik heb er ook met plezier aan meegedaan..
  Eigenlijk zouden we ter ere van deze digitale erfgoed archivering nog eens een merklapje moeten gaan maken.. Dat lijkt me wel leuk.. Ideeën borrelen alweer omhoog..

  Veel groeten vanuit de Meeden van Jantje.

 13. Dank voor alle felicitaties en mooie woorden!

  @Lous, o ja, de hartententoonstelling in Eindhoven was heel bijzonder! Het zag er prachtig uit en de belangstelling was groot!

  @Josefien, je hebt prachtige gastlogjes geschreven die aldoor nog worden gelezen, net als het pronkjournaal waar Elma veel tijd en energie aan heeft besteed en dan al die andere gastlogjes, projecten etc. Teveel om op te noemen. De belangstelling blijft en heel mooi dat het geheel nu voor de toekomst bewaard blijft door de Koninklijke Bibliotheek! Inderdaad een prachtig cadeau bij deze blogverjaardag!

  @MaaikeW, het project Textielpost is ook weer zo’n bijzonder en mooi project dat nu nog steeds min of meer doorgaat. Ik geniet nog steeds van de mooie en verrassende textielkaarten die op mijn deurmat vallen. Ze komen op dit blog staan, alleen niet meer onder Textielpost omdat dit project officieel afgesloten is met een expositie in Museum de Kantfabriek.

  @Tineke, grappig dat ik op jouw verjaardag ben begonnen met dit blog!

  @Jantje, tja, misschien een idee om een nieuw merklapje in het kader van de archivering te maken…

 14. @Tjitske D., ik heb je een paar keer een e-mail gestuurd, maar ik vraag me af of ze aankomen omdat er geen reactie komt. Kun je me laten weten of de mails zijn aangekomen?

 15. @WietskevanZ., ik heb je al heel veel mails gestuurd, maar ik vraag me af of ze aangekomen omdat ik geen reactie krijg. Kun je me laten weten of de mails zijn aangekomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *