Kantevenementen


Tot en met 11 augustus 2018 staat Zaandam in het teken van kant. Het evenement heeft de naam: ’18th OIDFA General Assembly & Lace Event – We love LACE’ of in het Frans: ’18ème OIDFA Assemblée Générale d´OIDFA et Manifestation de la dentelle – Nous Aimons la DENTELLE’. Het programma beslaat cursussen, excursies, de AC-vergaderingen, de Algemene Leden Vergadering, OIDFA diner, exposities en een kantmarkt met inloopworkshops. Meer informatie is te vinden op de website Oidfa 2018 Zaandam. Naar dit grote kantevenement komen zo’n 2500 bezoekers uit de hele wereld.


Na Zaandam kun je direct doorreizen naar Brugge waar van 13 tot en met 19 augustus 2018 het World Lace Congress wordt gehouden. Net als in Zaandam is hier een uitgebreid programma: workshops, tentoonstellingen, lezingen, kantmarkt en het congres. De kantliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de diversiteit van activiteiten die de komende dagen plaatsvinden in Zaandam en Brugge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *