3 gedachten over “Hamburg – Stockholm – Kopenhagen

 1. Ha, Berthi is back in town.
  Gave foto’s, zelf gemaakt Berthi?
  Grafitti kan mooi zijn (maar dan liefst wel op een plek waar het mag…..).
  Groetjes, Tineke

 2. Nog wat vergeten…………..ik ben zo nieuwsgierig waar de man met statief in Hamburg op staat te wachten, wat is het uitzicht daar? Het is ook mijn favoriete foto van de 3, alhoewel ze alle 3 prachtig zijn.
  Groetjes, Tineke

 3. @Tineke, ja, de foto’s heb ik gemaakt. Mijn favoriet is eveneens de eerste foto die ik in Hamburg maakte. Toevallig liep ik daar. Mooi licht, nu was het wachten op de juiste houding van de man die zijn foto- of filmcamera had ge├»nstalleerd op de brug. De camera was gericht naar de overkant wat vergelijkbaar is met de zijde waar ik de foto heb genomen. Wat hij nu wilde filmen of fotograferen is mij onduidelijk. Misschien had ik hem aan moeten spreken.

  Het gebouw met graffiti is waarschijnlijk een oud gebouw van defensie dat niet meer in gebruik is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *