Zien en gezien worden


Met deze fiets kunnen de voorbijgangers je niet over het hoofd zien!

Het is niet de eerste keer dat op dit blog de fiets aan bod komt. Een terugblik: Boekenfiets, Miele fiets met ‘geknoopte jasbeschermers’, Gehaakte jasbeschermers, Vervolg gehaakte jasbeschermers, Bakfiets in Delft, Droge fietszadels in Bussum-Zuid, ‘Fietsbandenketting’, Fietsappel, Bloemenfiets, Mont Ventoux – floating pen, Op een Fongers door de stad.

3 gedachten over “Zien en gezien worden

  1. Én zo hoef je niet lang te zoeken naar je fiets als hij tussen honderden andere staat. Of het nou zo handig is, dat valt dan weer te betwijfelen. Vooral die bloemensliert bij de standaard ziet er tricky uit. Zouden de fietstassen ook vol bloemen zitten? Hoe zou de dame eruit zien die erop gaat rijden? Ook zo kleurig? Daar moet je toch nog een keer voor terug Berthi :-)))))
    Groetjes, Tineke

  2. Ja ik zou ook wel willen weten wie hierop fietst, als er al mee te fietsen is.

  3. @Tineke, voordeel is dat deze fiets niet zo snel gestolen wordt! 😉 Handig lijkt me al deze versieringen niet, waar laat je al je boodschappen … de fiets is al zo vol!

    Wie weet, kom ik nog eens op deze plek!

    @Mien B., deze fiets is vast van een kleurrijk persoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *