The Tapestry – FIFA World Cup History


De FIFA World Cup vindt maar één keer in de vier jaar plaats en elk wereldkampioenschap brengt onvergetelijke momenten met zich mee. BBC’s World Cup 2018 promotiecampagne heeft de animatiefilm The Tapestry gemaakt met de meest iconische momenten uit de geschiedenis van de FIFA World Cup. Elk beeld – in totaal zijn het er 600 – is individueel geborduurd waarbij het volledige tapijt uit 227.000 meter draad bestaat. The Tapestry laat spelers zien als Diego Maradona, Zinedine Zidane, Paul Gascoigne, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Harry Kane. Voor de muziek is het Russische volkslied Ochi Chernye gekozen dat over vriendschap gaat. Hier kun je het spectaculaire filmpje zien!

3 gedachten over “The Tapestry – FIFA World Cup History

  1. Voetbal heeft niet zo mijn interesse maar in textielbeelden wordt het zeer interessant ! Schitterend !!!

  2. Gisteravond nog weer op de BBC gezien -elke keer genieten van dit spectacel!
    Gezellige dag
    groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *