Verzet


Ine: ’12 en 13 mei 2018: Dutch Harp Festival. Bij binnenkomst in TivoliVredenburg valt mijn oog op deze kaart. Direct denk ik aan jou. Of het komt door de rits?? Dat is het enige “textiel” op dit plaatje. Ik besluit om deze naar jou te sturen. Het harpfestival was weer echt genieten!!’

Foto: 2e jaars leerlingen van de middelbare school X11 Media en Vormgeving Utrecht, 2018.

Onder de slogan ‘Geef vrijheid door’ roept het Bevrijdingsfestival Utrecht in samenwerking met het Nationaal Comité 4 en 5 mei op om zich in te zetten voor de waarde van vrijheid. Leerlingen van X11 Media en Vormgeving hebben voor het Bevrijdingsfestival Utrecht nieuwe beelden gemaakt van Verzet, het thema van 2018.

4 gedachten over “Verzet

 1. Jouw prachtige kaart prijkt hier nu op de kast!!
  Zo leuk, dank je wel.

 2. Mooi weergegeven dit thema.
  Dacht dat de bladeren van fluweel of vilt gemaakt waren maar dat is moeilijk zo te zien.
  Gezellige avond
  groetjes, Truus uit Drenthe

 3. @Ine, fijn dat je de kaart leuk vindt en ik ben eveneens blij met deze bijzondere kaart!

  @Mien B., absoluut!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *