KunstOer

De monteur kan vrijdag komen. Niet eerder? Nee, vrijdagochtend is pas de eerste gelegenheid. Na een week zonder telefoon en internet zijn we er weer.


Het pinksterweekend (19 tot en met 21 mei 2018) exposeert Ine Keitz enkele stukken uit haar collectie tijdens KunstOer; een manifestatie in en om Winterswijk waar erfgoed, kunst en de natuur samenkomen in een prachtige route. Ine Keitz laat een aantal ontwerptekeningen en vier outfits zien met veel handwerk zoals tweedehands wol geknoopte randen aan een sjaal en kralenversiersels op de rokken. Het grootste deel van de collectie is gemaakt van recycled textiel. Zij verkoopt tijdens dit weekend onder andere sjaals, sporttassen, capuchonsjaals en boodschappentassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *