Amalia, Alexia en Ariane in Natan jurkjes


MaaikeW: ‘Wat de prinsessen vrijdag dragen is nog een verrassing maar vijf jaar geleden zagen ze er zo uit in hun Natan jurken van ontwerper Edouard Vermeulen. De stof van de drie jurkjes was hetzelfde, de vorm verschilde per jurkje wat betreft mouwen, halslijn en details. Amalia zou hebben geroepen: “Dat trek ik echt niet aan!” waardoor Edouard Vermeulen toen heeft voorgesteld dat ieder prinsesje haar eigen jurk mocht tekenen. Daarvoor was het goed gebruik in de koninklijke familie om de kinderen dezelfde kleding te laten dragen bij officiĆ«le gelegenheden en fotosessies, al dragen de prinsessen op de kinderpostzegels uit 2012 ook niet hetzelfde.’

1 gedachte op “Amalia, Alexia en Ariane in Natan jurkjes

  1. Ze zagen er vandaag in Grunn’n leuk uit en heb genoten.
    Amalia had van mij wel een pittiger kleurtje aan mogen hebben.
    Gezellige dag
    groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *