DHL pakketbezorger


De pakketbezorger belt aan. De deur wordt niet open gedaan, toch wil de bezorger van het pakketje af. Wat te doen? Hij maakt de doos open en frommelt de inhoud door de brievenbus. De lege verpakking wordt op de grond tegen de voordeur geplaatst. Is dit een nieuwe manier om pakketten af te leveren?

4 gedachten over “DHL pakketbezorger

  1. Schandalig! Je hebt toch wel ogenblikkelijk een klacht ingediend!
    Hoe haalt die pief het in zijn hoofd? Wie weet wat hij een volgende keer met jouw pakket doet?
    Ik hoor graag hoe dit is afgelopen…

  2. @Aude, ik ga proberen DHL morgen te bellen. Ik vind het zeer ongepast als een bezorger pakketten gaat openen. Dat kan echt niet.
    Ik laat weten wat de reactie van DHL is.

  3. Nou ja ………………………………………………. Dat doe je zo niet pakketBEZORGER !

  4. Vervolg DHL pakketbezorger. Zojuist werd ik vriendelijk te woord gestaan door een medewerker van DHL Parcel. Het is absoluut uit den boze dat een DHL bezorger een pakket opent om vervolgens de inhoud door de brievenbus te frommelen. Is er niemand thuis dan moet hij/zij terugkomen. In totaal moet het pakket vier keer aangeboden worden. Via de code op de verpakking is bekend wie de bezorger was. Deze persoon wordt aangesproken op zijn gedrag zodat hij niet in herhaling valt. Overigens krijgen de bezorgers niet meer betaald per afgeleverd pakket, maar worden ze per uur betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *